Comanda masina dorita acum!


Chiar daca nu gasesti masina dorita in stocul nostru, echipa noastra de profesionisti cu siguranta iti va gasi masina pe care ti-o doresti si ti-o vom aduce indiferent in ce tara din U.E. s-ar afla. Totul este la un click distanta!

COMANDA ACUM

IMPORT GERMANIA


1. Partenerii nostri din Germania si din alte tari din Uniunea Europeana, cum ar fi Belgia si Franta, vor verifica indeaproape vehiculul si vor furniza apoi toate informatiile relevante despre automobil: anul de fabricatie, kilometri, starea tehnica si vizuala, fotografiile si lista optiunilor pe care masina le are.

2. Echipa noastra va avea grija de toate procedurile legale si documentele necesare pe parcursul intregului proces logistic: transport, certificare, identificare, placuța de inmatriculare provizorie, placuța de inmatriculare preferentiala, asigurare RCA, asigurare casco.

3. 3. Pentru mai multe informatii contactati-ne la:

Adresa: Str. Emil Garleanu, Nr 11. Voluntari, Ilfov

Telefon: +40 720.530.230

Telefon: +40 799.985.934

Email: contact@caragency.ro

"Happiness cannot be leased, but you can lease a car, and that’s
basically the same."

DE CE SA NE ALEGETI PE NOI?


La Car Agency, profesionalismul, performantele si calitatea masinii sunt pe primul loc. Fiecare masina vanduta de noi a fost testata si verificata riguros.


Comenzi personalizate

Impartiti-va visele cu noi si vom face tot ce putem pentru a le transforma în realitate.

Vindem fiecare brand

Suntem interesati in orice marca si model de masina, de la masini de lux pana la masini obisnuite.

Preturi corecte

Corectitudinea este cuvantul care ne caracterizeaza! De aceea preturile noastre reflecta pretul real al masinii si al serviciilor noastre!